söndag 14 juli 2013

Elisabeth Maddelyn Ó Kerrigan


((Fiktiv karaktär som används i digitala rollspel, icke lajvroll!))


Namn: Elisabeth Maddelyn Ó Kerrigan
Kön: Kvinna
Ålder: 17.
Rolltyp: Skolelev.



Utseende: Två färgade ögon, ett blått och ett grönt. Normal låg, smal men vältränad. Medel lågt mörkt kastanjebrunt hår som räcker ner till skulderbladen.  Väldigt ljusa, rosa läppar och lite mörk aprikos färgad hy, med ett feminint fyrkantigt nästan rektangulär ansiktsform. Hon har dessutom ett stort ärr på ryggen som når från hennes högra axel ner till vänstra sidan av höften efter att hennes far utövat svart magi på henne.
Personlighet:
Elli är oftast glad och positiv, men blir grinig när hennes familj kommer på tal.
Hon läser gärna på i förväg om det kan imponera på lärarna och gör sällan saker för ingenting om hon inte har en känslomässig koppling.
Hon har lätt för att lära, förutom i en del få ämnen, och är inte särskilt kräsen över vägarna till kunskaper och mål.
Bakgrund:
Elisabeth Maddelyn Ó Kerrigan är barn till George Ó Kerrigan och Victoria Ó Kerrigan (född Hornst).
Elisabeth förlorade sin mor när hon var åtta år gammal då hon blev mördad av fadern på order av mörkrets herre. Fadern togs strax efter moderns död till Azkaban efter att ha blivit dömd för mordet på sin fru. Efter att hon bevittnat sin mammas död har hon hatat mannen... Av den tyrannen som alla kallar för hennes far har hon lärt sig att respektera ledaren för denna mörka pakt som fram tills faderns intagande på Azkaban satt stora krav och förväntningar på henne. Hon spenderade åren mellan moderns död och skolstarten hos sina släktingar men har sedan hon fyllt sexton valt att stanna på skolan så mycket som möjligt.
Elisabeth, eller Elli som hon kallas, har en lite blandad uppfattning angående sin pappas tankar och livsstil. Hon tycker inte att man ska behöva utrota i stort sätt en hel magi nations samhälle på grund av blodsstatus, men efter åtta års boende under hans tak och uppfostran har hon ändå tagit efter en del av hans syn på människors värde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar